Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Fietskrat licht blauw 25L

€ 13,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 21039
Specificaties
EAN code 8715019210396
Afmetingen (l,b,h) 40 x 29 x 21 cm
Omschrijving

Fietskrat omschrijving:

 

De Basil Crate S is een lichtblauwe krat geschikt voor voorop een dames- of herenfiets. Deze krat is gemaakt van kunststof en is bij uitstek geschikt voor op de voordrager van een fiets. Ben je op zoek naar een compacte fietskrat die je fietsrit flink vergemakkelijkt? Dan is deze krat je ideale fietspartner. Zo doet hij uitstekend dienst als je je boodschappen op een veilige en praktische manier wilt vervoeren. En hij komt ook goed van pas als je dagelijks naar je werk of naar school fietst en als je opbergruimte zoekt voor je rugzak, laptoptas, lunchpakket of regenkledij. Met een inhoud van 25 liter kan je heel wat spulletjes meenemen. De lichtblauwe kleur maakt dat je een stijlvolle en hippe krat in huis haalt waar je jarenlang plezier aan beleeft. Stap ook in stijl op de fiets en kies voor deze kunststof fietskrat van Basil. Daarmee weet je zeker dat je er de komende jaren goed bij zit op de fiets. 

Eigenschappen: 

  • De Basil Crate is een compacte fietskrat geschikt voor de voordrager van een dames- of herenfiets.
  • De fietskrat komt bij diverse doeleinden goed van pas, bijvoorbeeld bij het doen van boodschappen of het vervoeren van een tas.
  • De krat wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal en dien je apart te bestellen. - De totale inhoud van de krat bedraagt 25 liter.

 

 

Ook interessant

€ 13,95
Facebook Twitter Googleplus