Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Fietskrat bruin 50L

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-3 werkdagen
Specificaties
Productcode 21051
EAN code 8715019210518
Afmetingen (l,b,h) 50 x 36 x 27 cm
Omschrijving

Fietskrat omschrijving:

 

De Basil Crate L is een grote fietskrat bruin dat isgeschikt voor de bagagedrager van een fiets. De krat heeft een maximaal volume van 50 liter en is gemaakt van plastic. Het is geschikt voor verschillende situaties, zoals het vervoeren van aankopen, een picknickmand of onverwachte aankopen op de rommelmarkt. Natuurlijk kunt u ook al uw boodschappentassen na een dag winkelen. Verder is de krat ideaal als je dagelijks naar school of op kantoor gaat en je lunch of je laptop mee wilt nemen. Het maximale draagvermogen van de krat hangt af van het goedgekeurde gewicht van uw voorwieldrager. Deze handige tool is ongetwijfeld een aanwinst voor u. Bent u op zoek naar een praktische en stijlvolle fietskrat die u gemakkelijk voor verschillende doeleinden kunt gebruiken? Ga dan voor de Basil Crate L en ervaar er veel vreugde mee. 

Fietskrat eigenschappen:

 

  • De Basil Crate L is een fietskrat bruin in groot formaat. Het maximale draagvermogen van de box hangt af van het maximaal toegestane gewicht van uw voorwieldrager.
  • Deze fietskrat van Basil heeft een totaal volume van 50 liter.
  • De fietskrat kan eenvoudig worden bevestigd aan het bagagedragerrek van uw fiets en is daarom een ​​aanwinst voor het doen van aankopen of het vervoeren van tassen en spullen.
  • De fietskrat is gemaakt van kunststof, verkrijgbaar in de kleur bruin.

Ook interessant

€ 13,95
Facebook Twitter Googleplus