Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Fietskrat blauw 50L

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-3 werkdagen
Specificaties
Productcode 21053
EAN code 8715019210532
Afmetingen (l,b,h) 50 x 36 x 27 cm
Omschrijving

Fietskrat omschrijving:

 

De Basil Crate L is een fietskrat blauw in groot formaat en is geschikt voor op de voordrager van een fiets. De krat heeft een volume van maximaal 50 liter en is gemaakt van kunststof. Hij biedt een perfecte uitkomst bij diverse situaties, zoals het vervoeren van boodschappen, van een picknickmand en van onverwachte aankopen op een rommelmarkt. Natuurlijk kun je er ook prima al je winkeltassen in kwijt na een dagje shoppen. Verder is de krat een uitkomst als je dagelijks naar school of kantoor fietst en je lunch of laptop mee moet nemen. De maximale belading van de krat is afhankelijk van het gewicht dat jouw voordrager toelaat. Dit handige hulpmiddel past op is een aanwinst om in huis te halen. Zoek je een praktische en stijlvolle krat die je voor diverse doeleinden probleemloos inzet? Maak dan de keuze voor de Basil Crate L en beleef veel plezier aan deze fietskrat. 

Eigenschappen:

  • De Basil Crate L is een fietskrat in een groot formaat. De maximale belading van de krat is afhankelijk van het maximale toegestane gewicht van je voordrager.
  • Deze fietskrat van Basil heeft een totaal volume van 50 liter.
  • De fietskrat is eenvoudig te bevestigen aan de voordrager van je fiets en is een uitkomst bij het doen van boodschappen of het vervoeren van tassen of spulletjes.
  • De fietskrat is gemaakt van kunststof en is verkrijgbaar in een donkerblauwe kleur.

Ook interessant

€ 13,95
Facebook Twitter Googleplus