Geen producten (0)

Retouneren

Heeft u een fietstas, fietsmand, fietskrat, kinderzitje, inlay, windscherm, voordrager, crate cover, zadeldekje, bevestiging of pimp je fiets accessoire gekocht en voldoet het product niet aan uw verwachtingen? Dan kunt u deze retour sturen!

 Voorwaarden retourneren

-U dient het product te retourneren binnen 7 dagen na ontvangst;

-U betaalt de verzendkosten ad. € 7,50;

-Wij maken het aankoopbedrag binnen 30 dagen, na ontvangst van het door u geretourneerde product, aan u over.

 Verkeerde levering en/of defect bij ontvangst

Heeft u een product bij ons gekocht, maar is het geleverde product niet het product wat u besteld heeft of is het product defect bij ontvangst? Dan kunt u het binnen 7 dagen na ontvangst retourneren.

 Wat te doen

Stuur in bovenstaande gevallen een bericht naar info@twowheelers.eu. Vermeld hierin uw ordernummer en wat de reden van het retourneren is. Het is niet verplicht dat u een opgaaf van reden retourneren doorgeeft, echter stellen wij dit wel zeer op prijs. U ontvangt van ons per e-mail een ingevuld retouretiket van Post NL. Dit etiket print u uit en bevestigd u op het retourpakket. Het pakket kunt u brengen naar het voor u dichtsbijzijnde postkantoor of naar een afleverdepot van PostNL. De retourkosten ad. € 7,50 brengen wij in mindering op het door u aangekochte, geretourneerde product.

Facebook Twitter Googleplus