Geen producten (0)

Over ons

Nederlanders zijn fietsers, Nederland is een fietsland. Fietsen is hip, terug van een beetje weggeweest én het vervoersmiddel van dit moment. Niet alleen in grote mate in bijvoorbeeld Amsterdam, maar ook in New York, Barcelona, Delhi en Shangai. Zoals een echte Hollander het betaamt, is de fiets voor ons dan ook een goed vervoersmiddel en is fietsen überhaupt een leuke bezigheid. En dat doen we dan ook nog graag een beetje trendy en stylish verantwoord.
Gelukkig zijn er de laatste jaren steeds meer trendy fietsaccessoires en fietsonderdelen op de markt te koop. Deze willen we dan ook via Two Wheelers heel graag met je delen. Immers, net als je auto, kan je fiets ook het verlengstuk van jezelf zijn. Niets leuker om dan ook met je fiets en fietsaccessoires te laten zien wie je bent én waar je voor staat!

Over ons, Two Wheelers is dé internetwinkel voor uw fietsaccessoires en fietsonderdelen. Ons breed assortiment bestaat uit fietsen,  fietstassen, fietsmanden, fietskratten, kinderzitjes en bijbehorende onderdelen zoals inlays en windschermen en pimp je fiets accessoires zoals bloemenslingers, crate covers, zadeldekjes en sleutelhangers.  
Wij leveren onder andere de volgende merken: Basil, Newlooxs, Bobike, GMG, Selle Royal, Mirage, Schwalbe, Continental, Bike Fun Kids, SKS, Beto, M Wave, Qibbel, Lepper, Steko, Widek, Spinder en Niet Verkeerd. 

Two Wheelers heeft een grote voorraad en levert snel, zowel in Nederland als in België. 

 

Facebook Twitter Googleplus